SISUSTAMINEN ALKAA PINNOISTA
Toteutan asiakkaiden toiveiden mukaan sisustussuunnitelmia, väri- ja pintamateriaalisuunnitelmia, myynti- ja kuvauskohteiden stailauspalvelua, valaistuksen suunnittelua ja valaisimien valintaa. Toimin myös ”shopper helper” -palvelun tarjoajana eli etsin sopivia sisustustuotteita ja kalusteita sekä valaisimia asiakkaan toiveiden mukaan tai lähden mukaan ostoksille yhdessä asiakkaan kanssa. Toteutan myös ideointi ja neuvontakäyntejä kohteissa sekä järjestän sisustusiltoja esim. asiakkaan kotona tai työpaikalla sekä yritykseni tiloissa.

IDEOINTI JA NEUVONTAKÄYNTI
Ideointi ja neuvontakäynti tilassa antaa sinulle paljon hyviä vinkkejä tilan uudistamiseen pintamateriaalien ja värien avulla tai kalusteiden uudelleen sijoittelun avulla. Omat toiveesi otetaan huomioon mikäli esim. toivot pientä uudistusta edullisesti tai ideoita vain yhteen tilaan. Käynti kestää n. 1,5-2 h ja sinulle toimitetaan kirjallinen yhteenveto tilaan sopivista sisustuksellisista ideoista.

VÄRI- JA PINTAMATERIAALISUUNNITTELU
Suunnitelma auttaa esim. uudiskohteen toteuttamisessa tai remontoitavan kohteen saneerauksessa. Tavoitteena on löytää asiakkaan tyylin mukaiset materiaalit, jotka luovat sisustukseen yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden. Aloituspalaverin jälkeen tilaan suunnitellaan toiveiden mukaan esim. kaikki pintamateriaalit lattiasta kattoon, pintojen maalinsävyt sekä ehdotukset esim. kiintokalusteiden väreistä ja materiaaleista sekä tyylistä. Seuraavassa palaverissa materiaaliehdotukset katsotaan läpi ja lopullisten valintojen jälkeen toimitetaan kirjallinen materiaaliluettelo, joka auttaa materiaalien hankinnassa ja helpottaa työn toteuttaijien työskentelyä. Myös materiaalin tarve ja kustannukset voidaan laskea valmiiksi sekä tarvittaessa hoitaa materiaalien tilaus. Materiaalit on myös mahdollista toimittaa suoraan kohteeseen mikäli niin sovitaan. Suunnitelma helpottaa ja nopeuttaa työn toteuttamista sekä säästää kustannuksissa.

SISUSTUSILLAT
Sisustusiltoja järjestetään yritykseni tiloissa Ylöjärvellä (Elovainion alue). Aiheet räätälöidään aina asiakkaiden omien toiveiden mukaan ja iltoja voidaan järjestää myös esim. kodeissa tai työpaikalla. Sopiva ryhmäkoko on 10-20 hlöä. Illan aikana on mahdollista nauttia pientä naposteltavaa sekä viettää leppoisa ilta sisustamisen parissa. Mukaan saa illan aikana paljon ideoita ja uusia näkökulmia sisustamiseen. Illan aiheina toimivat esim. värit ja trendit sisustamisessa, pintamateriaali ominaisuudet ja uudet erilaiset käyttökohteet jne. Kysy tarjous illan kustannuksista ja kerro toiveesi sisällöstä.

 

                         
PALVELUT