Kodit ja julkiset tilat

"Suunnittelussa otan aina huomioon asiakkaiden yksilölliset toiveet ja tarpeet"

Kodit ja julkiset tilat

-Susanne Hamari-

Kotiin panostaminen on erinomainen sijoitus, hyvin suunniteltu tila maksaa itsensä takaisin elämänlaadun parantumisena ja tunteena, että koti on suunniteltu juuri omien toiveiden mukaan sekä palvelee kaikkia tarpeita arjessa.. Suunnittelijan tehtävä on ottaa huomioon toiveet ja tarpeet ja räätälöidä budjetin mukaiset sopivat ratkaisut sekä esittää myös joskus jopa yllätyksellisiä, odottamattomia erilaisia vaihtoehtoja tiloihin ja materiaaleihin. Suunnittelijan avulla säästyt virhehankinnoilta.

 

Julkisissa tiloissa käyttötarkoitus, visuaalisuus, toiminnallisuus ja aikaa kestävä suunnittelu, hyvä valaistus sekä laadukkaat kalusteet ovat tärkeitä kokonaisuuden kannalta. Vuosien aikana olen monipuolisesti suunnitellut ja toteuttanut erilaisia julkisia tiloja, kuten oppilaitosten-, kampaamo-, ravintola tiloja, juhlasomistuksia sekä erilaisia messualueita ja messuosastoja.

 

Kerro minkälainen tila ja suunnittelun tarve sinulla tai yritykselläsi/organisaatiollasi on? Varaa aika suunnittelun kartoitukseen niin rakennetaan sinulle toimiva kokonaisuus tarvitsemistasi palveluista ja sinulle sopivalla budjetilla.