PROJEKTIT

"Suunnittelussa otan aina huomioon asiakkaiden yksilölliset toiveet ja tarpeet"

Projektit

Kodin tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen ja remontointi omaan käyttöön tai myyntiin on iso ponnistus sekä taloudellisesti, että ajankäytöllisesti. Tilan suunnittelu alkaa tapaamisella, yhdessä kartoitamme toiveet ja tarpeet sekä budjetin. Mitä palveluja tarvitset? Tarvitsetko apua rakennesuunnittelussa? Riittääkö lyhyt konsultaatiotapaaminen, ajan voit määrittää itse? Tai haluatko kokonaisvaltaisen suunnitelman ja listauksen pintamateriaaleista, valaistuksesta, tekstiileistä ja kalusteista?

Projekteja on hyvin erilaisia, lyhyitä ja pitkäkestoisia. Kerro siis minkälaisesta projektista haaveilet ja mihin asioihin etsit apua?

Olen työskennellyt useissa erilaisissa julkisissa hankkeissa, tapahtumatuotantoalalla, projekteissa ja tehnyt yhteistyötä erilaisten tahojen sekä yritysten kanssa onnistuneesti. Nämä projektit rakentuvat aina annettujen aikataulujen sekä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ne voivat kestää viikoista jopa vuosiin. Kokonaisuudet ovat aina kestävästi ja vastuullisesti suunniteltuja joskus myös itse toteutustyöhön asti vietyjä.

Lopullinen asiakkaalle toteutettu suunnitelma koostuu luonnoksista, mood map:ista, materiaalikohtaisesta luettelosta ja sävynumeroista, hankintapaikoista, hinnoista. Lisäksi pohjapiirrokset, joihin on merkitty, miten esitetyt/valitut tuotteet sijoittuvat tilassa. Tarvittaessa alustava sähkösuunnitelma tai rakennemuutokset tilassa. Nämä toimivat myös työohjeena remontin toteuttajille, suunnitelam nopeuttaa työn valmistumista. Tapaan asiakkaitani useasti mm. materiaalinhankintojen yhteydessä tai toimin lisäksi ostoapuna heille huonekalujen tai valaisinten hankinnassa.

Kerro projektistasi minulle niin katsotaan miten voin olla avuksi.