ZORO INTERIOR ART DESIGN

"Suunnittelu ja uuden ideointi on aina inspiroivaa ja lopputulos palkitsee työn"

Zoro Interior art design

-Susanne Hamari-

 

Suunnittelutyö on kuulunut työhöni jo yli 15 vuoden ajan, tyytyväiset ja aina uuden projektin kanssa palaavat asiakkaat ovat tärkein sekä mukavin asia tässä työssä. Uuden projektin aloittaminen on aina innostavaa ja parasta on lopputulos, joka palkitsee jokaisen siihen osallistuneen tahon.

Vuosien aikan on minulle rakentunut hyvin laajat ja monipuoliset yhteistyöverkostot eri ammattilaisten ja materiaalien toimittajien kanssa, se takaa loistavat mahdollisuudet toteuttaa myös hyvin erikoisia ratkaisuja ja yksityiskohtia tiloihin ja sisustamiseen.

Toimin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta sopimuksen mukaan myös muut alueet ovat mahdollisia toteuttaa suunnitelmia. Työtilani sijaitsee Ylöjärvellä, jossa myös toinen yritystoimintani THINK TODAY toteutuu. Suunnittelen ja valmistan sisustustuotteita kotiin, lemmikeille ja yrityslahjoiksi. Jos sinua kiinnostaa sisustustuotteet voit käydä tutustumassa niihin osoitteessa www.thinktoday.fi

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi ja kerron lisää palveluista sekä niiden hinnoista sinulle sähköpostitse tai puhelimitse. Otathan yhteyttä!

                                                                             

                                                                  Terveisin Susanne